Jobba med oss...

På Falsterbo Camping Resort!

Jobb på Falsterbo Resort

Sommarjobb på Falsterbo? Vi söker just nu personal till reception, barnklubb, café/gatukök, vaktmästeri och lokalvård för sommarsäsongen 2018. Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare men inget krav. Din viktigaste förmåga är du själv och hur du kan göra våra gästers upplevelse till ett minne av deras bästa sommardagar.

 

Reception

Du ska vara framåt, serviceminded och kunna minst svenska och engelska. Då vi har väldigt många tyska besökare är det väldigt positivt med kunskap även här. Du ska vara/fylla 18 år eller äldre och ha en god datorvana. Arbetet utförs såväl morgon som kväll och helger.

 

Barnklubb

Du ska vara framåt och positiv, prata svenska och engelska samt får gärna ha intresse av dans/musik/fritidsverksamhet. Här går arbetet att kombinera med annat arbete på campingplatsen då vi håller igång 3 dagar i veckan med barnklubben. Du kanske även är intresserad av träning och kan hålla pass för våra gäster eller är intresserad av reception/gatukök eller café? Att leka och ha kul tillsammans med barn och unga med aktiviteter är viktigt här och våga leda gruppen. Du ska vara minst 16 år och verksamheten är dagtid vardagar och helger.

Café/Gatukök

Service och ordning är dina ledord här där du håller ordning och reda på våra gästers önskemål och levererar med ett leende dag som kväll. Du ska vara minst 18 år och arbetet utförs såväl dag som kväll och helger.

 

Lokalvård

Rent och fräscht är det viktigaste vi kan ha på vår camping. Här är du vår stjärna som levererar morgon som kväll tillsammans med ert team. Ni är grundpelaren i verksamheten och här är det väldigt viktigt med ordning. Du ska vara minst 18 år och arbetet utförs morgon som kväll och helger.

 

Vaktmästeri

Handyman? Här gäller det att kunna lite om allt. Varje dag händer något som ska fixas och det är här du kommer in. Klippa gräs och häckar, hjälpa gäster till rätt plats, rabatter och blommor ska skötas, byta lampor eller kanske ett stopp.. Du fixar allt! Du ska vara minst 18 år och ha B körkort. Arbetet utförs dagtid samt vissa helger.

 

CV och personligt brev

Ditt cv och personliga brev med bild skickar du till ola@falsterboresort.hillsidepeak.com

Vi är anslutna till VISITA och lön enligt kollektivavtal. Arbetet utförs på och vid Falsterbo Camping Resort, Reuterswärds väg 1, 239 42 Falsterbo.

Falsterbo Resort @ Instagram

Följ oss på instagram för att ta del av vår händelserika vardag!